AGGER BOUWGROEP BV

ontwikkelt en realiseert sinds 25jaar grote diversiteit aan bouwprojecten we doen dit voor eigen rekening en risico als voor uiteenlopende opdrachtgevers. Bij gebied ontwikkelingen het gehele traject oppakken en uitvoeren van de aanleg van infrastructuur tot de bouw en het onderhoud. Dit zorgt voor een efficiënter en sneller bouwproces, lagere kosten en kwalitatief hoogwaardige eindproducten.

 

AGGER BOUWGROEP is gefundeerd op vakmanschap in elke discipline. Goed werk, geleverd door vakmensen met specialistische kennis, een groot inzicht en 100% betrokkenheid.
AGGER BOUWGROEP is een bedrijf dat klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Door de jarenlange ervaring van AGGER BOUWGROEP en haar deskundige medewerkers die hart voor de zaak hebben, bent u verzekerd van kwaliteit.
AGGER BOUWGROEP is al jaren één van de best gewaardeerde bouwgroep van Nederland. Of dit nu is in de Utiliteitsbouw, particulieren woningbouw, renovatie en verbouw, restauratie, service en onderhoud, bouwbegeleiding, projectontwikkeling, bemiddeling in vastgoed.  (zie referenties)

Voor meer informatie over onze bouwactiviteiten projecten of onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen!
Tel: 0345764001 | e-mail: info@aggerbouwgroep.nl

Show Buttons
Hide Buttons