UTILITEITSBOUW

 

AGGER BOUW BV is een veelgevraagde partij in de utiliteitsbouw. Of het nu gaat om kantoren, bedrijf en productiehallen, scholen, sporthallen, school en zorginstellingen, hotels etc., etc.; wij hebben het gerealiseerd en willen u ook graag laten profiteren van onze ervaring. Dat heeft niet alleen te maken met de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij bouwen voor mensen en daarom verdiepen wij ons graag in de functie van het gebouw en haar gebruikers. Alleen als er over een gebouw goed is nagedacht en deze voldoet aan de eisen en wensen van de gebruiker, is dit doel bereikt. Om dit doel te bereiken willen wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium bij de plannen worden betrokken. Alleen dan komt onze knowhow het meeste tot zijn recht. Samenwerking en vertrouwen zijn daarbij sleutelwoorden. Het komen tot een gebouw dat voldoet aan de eisen van de opdrachtgever en gerealiseerd wordt binnen de gestelde financiële kaders is daarbij het ultieme doel. 

 

Gerealiseerden projecten:
Klik op de foto voor foto overzicht de gerealiseerde projecten:

Framelco BV Ruisvoorn 16/18 – 2016
 

Sustainable Nutrition SA (Spanje) Hal 1 & productietoren – 2016

Sustainable Nutrition SA (Spanje) Hal 5 – 2016 
 

 

 

 

 

 

 

TRC
Raamsdonksveer – 2016 
 

Van Dijk & Vis Vastgoed Baileybrugweg Raamsdonksveer – 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Lopende of nog te realiseren projecten:
Klik op de foto voor foto overzicht de gerealiseerde projecten:

Giraf bv Raamsdonksveer productiehal van 1200 meter

 

 

 

 

 

 

Specialistische kennis:

Onze specialistische kennis is gericht op drie specifieke marktsegmenten: commercieel en industrieel vastgoed, sportcomplexen, hotels en overheidsgebouwen. We hebben ruime ervaring en specialistische kennis binnen deze segmenten. We garanderen dan ook een snelle services door onze organisatie. AGGER BOUW BV volgt de ambitie van het bedrijf om toonaangevend te zijn op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en winstgevendheid.

Advisering:

AGGER BOUW BV kan u helpen bij het maken van de juiste beslissing inzake bedrijfshuisvesting. Wij maken de aanbodzijde voor u inzichtelijk en kunnen u van een gedegen advies dienen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij de onderhandelingen.  Met vertrouwen als basis.

Duurzame relatie:

We leveren producten, waarbij duurzaamheid in alle opzichten meegenomen wordt, van het voortraject tot en met de realisatie, met nieuwe concepten en in materiaalgebruik. Ook na de bouw blijven wij bij klanten betrokken. We nemen graag de zorg voor service, onderhoud en beheer uit handen.

Extra Specialisaties:

Dak & gevel techniek
Binnen de utiliteitsbouw is AGGER BOUW BV gespecialiseerd in het aanbrengen CQ vervangen van dak en gevelbeplating.

Staalconstructiebouw
Tevens binnen de utiliteitsbouw is AGGER BOUW BV gespecialiseerd in het vervaardigen van staalconstructies. Dit gebeurd geheel door eigen supervisie en personeel. AGGER BOUW BV levert en monteert staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, voor nieuwbouw en/of renovatie. Voor een enkele stalen balk tot een complete staalconstructie voorzien van dak- en wandbeplating bent u bij ons op het juiste adres.

In één bouwteam werkt AGGER BOUW BV aan ideeën en oplossingen voor staalconstructies in de utiliteitsbouw, zoals: bedrijfshallen, winkels, restaurants, woningen etc, etc.

De sterkteberekeningen en constructietekeningen worden volgens de NEN 1090-1 gemaakt en zijn inclusief een nauwkeurige scherpe kostenraming voor productie en montage.

Het ontwerp van een staalconstructie bepaalt voor 80% de kostprijs van de uitvoering. AGGER BOUW BV denkt daarom graag in een vroeg stadium mee over het ontwerp van de staalconstructie. In bouwteams adviseert AGGER BOUW BV over de meest optimale staalconstructie, binnen bestaande regelgeving. Een ander ontwerp leidt dikwijls tot een goedkopere en gedegen uitvoering. De combinatie van engineering en productiekennis van AGGER BOUW BV bespaart tijd en kosten.

Voor meer informatie over onze bouwactiviteiten projecten of onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen!

Tel: 0345-764001

e-mail: info@aggerbouwgroep.nl

Show Buttons
Hide Buttons