WONINGBOUW

PARTICULIEREN WONINGBOUW:

Woningen bouwen wij inmiddels al weer vele jaren. Rijwoningen, 2/1 kap of vrijstaand maar ook gestapelde bouw en appartementengebouwen. Wij bouwen voor een diversiteit aan klanten. Een woning passend bij elk budget en altijd met de vertrouwde AGGER BOUW BV kwaliteit. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Sinds het bestaan van AGGER BOUW BV is er nog nimmer één slechte recensie geweest of geplaatst.

We kunnen dan ook met gepaste trots terug kijken op al de gedane projecten.

Gerealiseerde projecten :
Klik op de foto voor foto overzicht van de gerealiseerde projecten:

Woning Heukelum 2016

 

 

 

 

 

Lopende of nog te realiseerde projecten :
Klik op de foto voor foto overzicht van de lopende projecten:

Woning Volendam

Bungalow Houten

Grote garage Bunnik 2017

 

 

 

 

 

Duurzaamheid:

Bij het bouwen speelt duurzaamheid een steeds prominentere rol. Duurzaamheid in energiebewust bouwen, maar ook met duurzame materialen. Ook in duurzaamheid willen wij graag met onze opdrachtgever meedenken en hem ontzorgen. Wij bouwen voor mensen. Voor huurders en kopers. Dit betekent dat niet alleen de buitenzijde belangrijk is, maar zeker ook de binnenzijde. Kwaliteit schuilt dus niet alleen in bouwkwaliteit, maar zeker ook in bruikbare plattegronden, keuzemogelijkheden, optievarianten en duurzaamheid.

Uitvoering binnen budget:

Bovendien moeten de persoonlijke wensen worden uitgevoerd binnen een voor ieder verschillend budget. Samen met U wordt, onder de deskundige begeleiding van AGGER BOUW BV, uw persoonlijke woonwens vormgegeven binnen de gestelde doelstelling.  Vanzelfsprekend kan onze expertise en ervaring ook in bouwteamverband met uw eigen architect en constructeur worden ingezet.

Prijs en kwaliteit:

De prijs kwaliteitverhouding is bij AGGER BOUW BV zeer hoog te noemen, dit komt vooral door de korte lijnen van in de organisatie waardoor de overhead nihil is. Niet voor niets staan we al jaren bovenaan het lijstje van best presterende bedrijven qua prijs & kwaliteitverhouding, voor ieder budget of afwerkingsniveau.

Manier van Werken:

Klantgericht               : Opdrachtgever bepaalt.  Wij luisteren, adviseren.

Projectmatig              : Eén aanspreekpunt voor de klant.  Een vakkundig projectteam samengesteld uit een projectleider, een  werkvoorbereider en een uitvoerder, bewaken en sturen uw werk vanaf de 1e paal tot aan de oplevering.

Kwaliteit                      : Ons dagelijks kwaliteitsstreven is één van de belangrijkste pijlers van onze organisatie. Werkzaamheden worden dan ook ISO-9002 uitgevoerd

Veilig                           : al onze mensen zijn in het bezit van het VCA*- certificaat. Desgewenst kan ook uw project worden uitgevoerd onder deze stringente veiligheidsnormen.

Ervaring                      : Zeer ervaren medewerkers met jaren ervaring

Voor meer informatie over onze bouwactiviteiten projecten of onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen!

Tel: 0345-764001

e-mail: info@aggerbouwgroep.nl

Show Buttons
Hide Buttons