AGGER VASTGOED

Professionele bemiddeling bij commercieel vastgoed  & Vastgoedbemiddeling met perspectief

AGGER Vastgoed is gespecialiseerd en een betrouwbare en deskundige vastgoedbemiddelaar.

Een klein, maar sterk team van vastgoedexperts werkt aan de bemiddeling van ver en huur en ver  en aankoop van divers bedrijf onroerend goed. AGGER Vastgoed is ontstaan uit de juiste mix van bouwkundige experts en commerciële adviseurs.

Visie op de toekomst voor een optimale exploitatie

Als specialist in commercieel onroerend goed weet AGGER Vastgoed creatief om te gaan met diverse situaties en effectieve oplossingen te bieden, denk daarbij aan verplaatsing van bedrijven en winkels of tijdelijke huur. Een advies van AGGER Vastgoed is altijd maatwerk. Met de wettelijke en economische omstandigheden als uitgangspunt geeft zij voor elk object haar visie op het toekomstig gebruik en mogelijkheden. Een optimale exploitatie staat voorop.

Wat mag u als klant van ons verwachten

Maatwerk en service! Of het nu gaat om taxaties, aan- en verkoop, huur of verhuur van onroerend goed of een hypotheekadvies.

Voordat een object wordt verhuurd of in de verkoop gaat, wordt er gewerkt volgens de objectbeoordeling van AGGER Vastgoed.

Het traject van objectbeoordeling verloopt op de volgende wijze:

  • gedetailleerde omschrijving van het object;
  • actuele fotoreportage
  • bij verkoop: opvragen van eigendomsbewijs (i.v.m. erfdienstbaarheden), kadastraal uittreksel, plan en zakelijke lasten.
  • actuele bouw- en doorsnedentekeningen opvragen, i.v.m. het aantal m2/m3
  • opvragen bestemmingsplan met vestigingsvoorschriften bij gemeente;
  • uitbreiding en toekomstmogelijkheden bekijken (indien van toepassing);
  • omschrijving van de omgeving en de belendende percelen;
  • bepalen van de huur- of koopprijs, waarbij onderzocht wordt wat redelijk is door vergelijkbare objecten te bekijken;
  • onderzoeken bijkomende kosten: nutsvoorzieningen, servicekosten en kosten die gemaakt moeten worden om het pand verhuurbaar of verkoopbaar te maken.

De beoordeling van het object resulteert in een advies aan de opdrachtgever. AGGER Vastgoed berekent daarbij de huur- of koopprijs en maakt duidelijk tegen welke voorwaarden het object aangeboden kan worden.

Wilt u meer weten over de diensten van AGGER Vastgoed?

Neemt u dan contact met Agger vastgoed : AGGER Vastgoed kan u helpen bij het maken van de juiste beslissing inzake bedrijfshuisvesting. Wij maken de aanbodzijde voor u inzichtelijk en kunnen u van een gedegen advies dienen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij de onderhandelingen. Naast een breed scala van diensten, biedt AGGER Vastgoed u vooral persoonlijke aandacht, ondersteuning en advies, met als doel u als tevreden cliënt!

Voor meer informatie over onze bouwactiviteiten projecten of onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen!

Tel: 0345-764001

e-mail: info@aggerbouwgroep.nl

Show Buttons
Hide Buttons