ONDERHOUD

Onderhoud: Onze toegevoegde waarde stopt niet bij een keurige oplevering, ook tijdens de exploitatieperiode zijn wij u van dienst bij het ontzorgen van het reguliere onderhoud. Al tijdens het ontwerp- en de uitvoeringsfase houden wij rekening met het toekomstige onderhoud. Materiaalkeuze, detaillering en bereikbaarheid  worden zorgvuldig gekozen en besproken met onze opdrachtgevers en middels onderhoudsscenario’s financieel inzichtelijk gemaakt. Vervolgens stelt onze kostendeskundige een definitief meerjarenonderhoudsplan op. De lengte van dit meerjarenplan kan variëren van 3 tot zelfs 25 jaar.

Specifieke projectkennis en onze ruime ervaring in het bouwen en onderhouden wordt hier in meegenomen, zodat een maatwerkplan ontstaat.

Onderhoudsprojecten stellen hoge eisen aan het vakmanschap en het vermogen om flexibel te kunnen organiseren. Duurzaamheid, energie en milieumaatregelen zijn voor AGGER BOUW BV bekende terugkerende speerpunten. AGGER BOUW BV heeft kennis en ervaring in huis om adequaat te plannen en te realiseren.

U kunt onvoorwaardelijk rekenen op de vakmensen van onze bouwservice

AGGER BOUW BV is als geen ander gespecialiseerd in alle vormen van woningonderhoud. Van kleinschalige ad hoc werkzaamheden, mutatieonderhoud tot grootschalige renovatieprojecten, AGGER BOUW BV biedt een praktische totaaloplossing. U heeft geen omkijken naar voorzorgsmaatregelen en tijdelijke voorzieningen en wij garanderen een vlotte doorlooptijd.

Specialist in overlastbeperking Bij groot onderhoud zijn begrip en een goede communicatie van groot belang. Uniek is, dat AGGER BOUW BV de tijdelijke huishoudelijke voorzieningen zelfstandig en in eigen beheer kan realiseren. We hebben er de faciliteiten, de ervaring en de mensen voor in huis. Vakmensen, die in goed overleg en met tact in de privéomgeving van bewoners kunnen werken. Een ander groot voordeel is, dat ze speciaal zijn opgeleid om kleine problemen, bijvoorbeeld met elektra of andere voorzieningen, zelfstandig op te lossen. Externe bedrijven inschakelen is dus niet altijd nodig.

Woningisolatie Bij onderhoud zal er ook gekeken naar de isolatie waarden. De energielasten stijgen de komende jaren verder. AGGER BOUW BV biedt dan ook een compleet pakket hoogwaardige maatregelen om het isolatieniveau van bestaande woningen op te waarderen tot energielabel A of B. Klimatisering van woonhuizen is complex en vereist een deskundige aanpak. Er zijn namelijk tal van factoren op het woningklimaat van invloed. AGGER BOUW BV loopt voorop met een schat aan ervaring, innovatieve mogelijkheden en praktische kennis. Ook als het om duurzaamheid gaat, zet AGGER BOUW BV net dat stapje extra. We zijn als geen ander thuis in duurzame energiemaatregelen, installaties en materialen.

24/7 service Ook na werktijd verhelpen we eventuele problemen graag. AGGER BOUW BV heeft een eigen 24 uurs servicedienst voor kleinschalig storingsonderhoud. De vriendelijke medewerkers van onze serviceafdeling nemen de reparatieopdrachten aan en zorgen voor een vlotte afhandeling.

Voor meer informatie over onze bouwactiviteiten projecten of onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen!

Tel: 0345-764001

e-mail: info@aggerbouwgroep.nl

Show Buttons
Hide Buttons