AGGER CONSTRUCTIE

AGGER Constructie leveren en monteren staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, voor nieuwbouw en/of renovatie. Voor een enkele stalen balk tot een complete staalconstructie voorzien van dak- en wandbeplating bent u bij ons op het juiste adres.

In een bouwteam werkt AGGER Constructie aan ideeën en oplossingen voor staalconstructies in de utiliteitsbouw, zoals: bouwhallen, winkels, restaurants en woningen. De sterkteberekeningen en constructietekeningen worden volgens de NEN 1090-1 gemaakt en zijn inclusief een nauwkeurige scherpe kostenraming voor productie en montage.

Het ontwerp van een staalconstructie bepaalt voor 80% de kostprijs van de uitvoering. AGGER Constructie denkt daarom graag in een vroeg stadium mee over het ontwerp van de staalconstructie. In bouwteams adviseert AGGER Constructie over de meest optimale staalconstructie, binnen bestaande regelgeving. Een ander ontwerp leidt dikwijls tot een goedkopere én gedegen uitvoering. De combinatie van engineering en productiekennis van AGGER Constructie bespaart tijd en kosten.

 

Wilt u meer weten over de diensten van AGGER Constructie?

Neemt u dan contact met AGGER Constructie

Of plaats geheel vrijblijvend een zoekopdracht

AGGER Constructie kan u helpen bij het maken van de juiste beslissing inzake bedrijfshuisvesting. Wij maken de aanbodzijde voor u inzichtelijk en kunnen u van een gedegen advies dienen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij de onderhandelingen.
[wd_contact_form id=”10″]

Naast een breed scala van diensten, biedt AGGER Constructie u vooral persoonlijke aandacht, ondersteuning en advies, met als doel u als tevreden cliënt!

 

Show Buttons
Hide Buttons